Loading...

زیبایی در کنار مقاومت

در سال‌های اخیر و در میان انواع کفپوش‌های موجود طراحی‌های جالبی نظر همه را به خود جلب کرده است و همواره سوال‌هایی در باره آن‌ها وجود داشته است که عموماً جواب‌هایی که به انها داده شده است در سایت های متفاوت یا نادرست بوده و یا ناقص در این مقاله میخواهیم دقیقا به بررسی جنس و نحوه اجرای کفپوش سه بُعدی بپردازیم تا شما عزیزان پیش از تصمیم گیری اطلاعات کاملی را در اختیار داشته باشید.
چندین سال است که رنگ و کفپوش اپوکسی در کشور ما جایگاه خاص خود را پیدا کرده است. در واقع کاربرد اصلی آن پوشاندن سطوح با ارتفاع‌های مشخص است و کفپوش سه بُعدی همان طور که در ابتدای مقاله به آن اشاره شد از زیر مجموعه های کفپوش اپوکسی است و لیکن نحوه اجرای آن به صورت چند لایه و با دقت و ظرافت پیچیده‌تری شکل می‌گیرد تا بتوان انواع اشکال و طرح‌های مورد نظر دکور را در آن ایجاد کرد. استفاده از آن در فضاهای مختلف به علت قابلیت‌های نمایشی که دارد مورد توجه و کاربرد است.

متریال چیست؟

کفپوش سه بعدی از اپوکسی یا پلی اورتان شفاف دو جزئی ساخته می‌شود. این متریال در هنگام اجرا به صورت مایع است و می‌تواند هر محیطی را پوشش دهد و پس از تکمیل اجرا به صورت جامدی سخت و شفاف در می‌آید که هم نمایانگر تصویر مورد علاقه شما است و هم مقاومت بسیار بالایی دارد. کفپوش سه بعدی در چندین مرحله و چندین لایه شکل می‌گیرد که این موضوع به مقاومت آن اضافه می‌کند و آن را نبدیل به کفپوشی با طول عمر بالا می‌سازد.

موارد کاربردی

انواع لابی و برج‌ها
مکان‌های توریستی و هتل‌ها
رستوران‌ها و فروشگاه‌ها
استخرها و ورزشگاه‌ها
مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها

مزایای کفپوش

زیبایی ظاهری کفپوش سه بعدی
استحکام بالا
نگهداری آسان
آنتی باکتریال بودن کفپوش سه بعدی
تنها نکاتی که باید در هنگام نصب کفپوش سه بعدی در نظر دشته باشید زمان نصب آن تقریباً در مقایسه با باقی کفپوش‌ها زیاد است و هزینه بیشتری نیز به علت پیچیدگی طرح و کار دارد و تمامی این موارد در کنار هم و در کفه ترازو در مقایسه با مابقی کفپوش‌ها کاملاً قابل درک است.

مراحل نصب

مرحله اول در اجرای کفپوش سه بعدی همانند تمام کفپوش های از پایه رزین پاک سازی سطح مورد نظرتون در خانه یا محیط کار از هر نوع گرد و غبار و آلودگی احتمالی است و همین طور بستر زیرین بهتر است در صورت وجود کفشور از نظر شیب و یکدستی مورد تایید استاد کار قرار بگیرد.
در این مرحله باید از پرایمر یا لایه آغازین کفپوش سه بعدی کار را آغاز کرد .
پس از اجرای پرایمر نوبت به الحاث لایه چاپ شده سه بعدی است که نکته مهم قرارگیری کامل آن روی کف بدون هیچ چین و چروک و زایده اضافی است تا کف بی‌نقص به نظر بیاید.
برای لایه نهایی نیز از یک لایه شفاف و محافش نقاشی کف استفاده می‌شود که این لایه عمدتاً یا از اپوکسی شفاف یا پلی اورتان است.
در برخی از مواقع یک پوشش نهایی نیز به کل کار اضافه میگردد که بنا به تشخیص استاد کار صورت میگیرد.
نصب کفپوش سه بعدی دارای مراحل و فرآیندهایی است که باید توسط نیروی ماهر و متخصص صورت بگیرد معمولاً اجرا و فرآوری آن بین 3 الی 7 روز به طول می‌انجامد و در این زمان عبور و مرور از روی آن امکان‌پذیر نمی‌باشد.
در مورد خشک شدن موارد کف پوش سه بعدی بسیار حائز اهمیت است به این معنی که در زمانی پرسنل نصاب در حال نصب هستند، به شما عنوان می‌کنند که اگر ممکن است به مدت چند ساعت از کف پوش استفاده نکنید تا به خوبی هم رویه و هم مغز کف پوش خشک شود تا در نهایت یک کفپوش عالی تهیه گردد.